مایندیار

مشاوره خانواده

رزرو وقت مشاوره
می دانیم که نقش خانواده در نوع تفکرو شیوه رفتاری اعضاء بسیار پررنگ بوده و از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. از بهترین راهکارهایی که می توان برای پیشبرد بهتر زندگی هر خانوده ای توصیه نمود بهره مندی از راهنمایی ها و مشاوره های تخصصی یک روانشناس مجرب در جلسات مشاوره خانواده می باشد. به سبب بهره مندی از جلسات مشاوره خانواده،والدین بهتر می توانند امورات زندگی خود را به ثمر رسانده و به تعهدات خویش در قبال یکدیگر و فرزندانشان پایبند باشند. در مشاوره خانواده همه اعضاء به مهارت های ارتباطی ارتقاء یافته تری با یکدیگر دست می یابند.

مشاوره خانواده میتواند در موارد زیر به شما کمک کند

صمیمیت و ارتباطات سالم با یکدیگرمهارت های همسرداری اصولی بین والدینبررسی و ریشه یابی چالش های خانوادهریشه یابی و حل تعارضات درون فردی احترام به حریم شخصی یکدیگرمهارت های سازش و تعامل با فرزندانشناخت روحیات و عواطف یکدیگرتوانایی حل مساله با کمک یکدیگرتوانایی ابراز احساسات به شیوه سالمتوانایی ارزیابی سبک تعاملات خویشاهمیت به وجود و احساسات یکدیگرعلت یابی و حل نمودن اختلافات

مراحل مشاوره خانواده

1آشنایی و شرح هدف از مراجعه به مشاور خانواده

همانطور که بیان شد هدف از مراجعه به جلسات مشاوره خانواده و دریافت راهنمایی های لازم توسط مشاور خانواده بهبود روابط عاطفی و تعامل اعضاء با یکدیگر می باشد. به سبب راهکارهای موثر و تخصصی روانشناس و مشاور خانواده نیز والدین و فرزندان می توانند بیش از پیش از روحیات،عواطف و سبک های رفتاری یکدیگر شناخت یابند و این شناخت به هر یک از افراد کمک کند بهتر با دیگری تعامل کند.

2ریشه یابی و علت یابی مشکلات و دغدغه های خانواده

مشاور در اولین جلسات مشاوره خانواده به ریشه یابی اختلافات و مشکلاتی که در روند زندگی برای اعضاء پیش می آید می پردازد تا علت اختلافاتی که وجود دارد مشخص گردد. هر یک از اعضاء خانواده ممکن است دغدغه هایی داشته باشند که تا پیش از جلسات مشاوره خانواده آن ها را بیان نکرده و در خود سرکوبشان کرده باشند. بنابراین مشاور خانواده به دغدغه یابی این مسائل پرداخته و با حل آن ها سعی می کند بهبود روابط اعضاء را ایفا کند.

3آغاز کار درمان و بهبود رابطه خانواده

مشاور با راهکارهای تخصصی متعدد در طی جلسات مشاوره خانواده به درمان و بهبود رابطه اعضاء با یکدیگر می پردازد.لذا در طی این زمان در برخی مواقع به صورت جلسات گروهی یا انفرادی با هر یک از ایشان صحبت می کند. لازمه ارتباط سالم در بین اعضاء خانواده حل تعارضات درون فردی هر یک می باشد.بنابراین روانشناس و مشاور در طی جلسات به بررسی این تعارضات پرداخته و آن ها را حل می کند زیرا این تعارضات بسیار در سبک تعاملی اعضاء خانواده با یکدیگر تاثیرگذار است.

4به کار گیری روش های معرفی شده توسط مشاور در زندگی

مشاور با راهکارهای تخصصی متعدد در طی جلسات مشاوره خانواده به درمان و بهبود رابطه اعضاء با یکدیگر می پردازد.لذا در طی این زمان در برخی مواقع به صورت جلسات گروهی یا انفرادی با هر یک از ایشان صحبت می کند. لازمه ارتباط سالم در بین اعضاء خانواده حل تعارضات درون فردی هر یک می باشد.بنابراین روانشناس و مشاور در طی جلسات به بررسی این تعارضات پرداخته و آن ها را حل می کند زیرا این تعارضات بسیار در سبک تعاملی اعضاء خانواده با یکدیگر تاثیرگذار است.

5بیان تاثیر و گزارش دهی روند بهبود روابط

پس از طی شدن چندین جلسه درمانی مشاوره خانواده،مشاور به صحبت با هر یک از اعضاء پرداخته و نتایجی که در طی این جلسات حاصل گشته نیز هم از طرف ایشان هم از طرف مشاور بیان می گردد. در صورت نیاز به جلسات درمانی بیشتر و بررسی اختلافات و مشکلات حل نیافته در صورت تمایل دو طرف،مشاوره به ادامه درمان پرداخته و در صورت بهبود روابط خانواده،جلسه درمانی دیگری برگزار نمی گردد.

6پیگیری مراجعین در زمان های معین پس از اتمام جلسات

مشاور پس از اتمام جلسات مشاوره خانواده بر حسب نیاز،خانواده را تشویق می کند تا در زمان های معینی نزد وی آمده و ایشان بتواند تاثیرات و دوام جلسات درمانی را پیگیری کند. به همین سبب خانواده در طی این مدت اگر دوباره نیازمند گذراندن تعداد جلساتی دیگر برای افزایش بهبود روابطشان با خود وجودی شان و یکدیگر داشته باشند می توانند با کمک مشاور به این مساله رسیدگی کنند.

سوالات متداول مشاوره خانواده

1روانشناس و مشاور خانواده به چه کسی می گویند؟

مشاور خانواده به سبب حیطه تخصصی خود در زمینه مشاوره خانواده به هر یک از اعضاء کمک می کند مشکلاتی که در بطن زندگی شان وجود دارد حل شده و رابطه ای بهتر و صمیمی تر را با یکدیگر داشته باشند.

مشاور به سبب آگاهی و شناخت از نوع عواطف و احساسات خانواده به آن ها کمک می کند تا علاوه بر شناخت بهتر خویش به شناخت بیشتری از یکدیگر بپردازند و بسیاری موارد دیگر که همگی توسط مشاور خانواده به بهبود وضعیت خانواده منجر می گردد.

2در چه زمان نیاز به مشاور خانواده الزامی است؟

پرخاشگری و عدم کنترل واکنش های پرخاشگرانه-عدم درک نیازها و احساسات یکدیگر-بی اعتمادی-عدم احترام به یکدیگر-عدم توجه به علایق یکدیگر-اضطراب و نگرانی های رایج در زندگی.احساس نیاز به اصول تربیت فرزندان.عدم برقراری ارتباط صحیح با یکدیگر و بسیاری موارد دیگر

3چگونه می توان به همسر ابراز علاقه نمود؟

هیچ قاعده سختی پشت این کار نیست.تنها نیاز است علاقه تان را با وی با دیدن خوبی ها.زیبایی ها و احساسات خوبی که به همسرتان دارید بیان کنید.

فکر به زیبا بودن افکارش.عطر خوبی که زده.لباس زیبایی که بر تن کرده و حتی کوچک ترین کمکی که در کارهای خانه و یا کارهای شخصی تان کرده می تواند بهانه ای برای ابراز علاقه به وی باشند.تنها کافیست چشم هایتان را ببندید و احساس درونی خود را بر لب جاری کرده و بر زبان آورید.

4چگونه می توان بدون توهین به فرزندان تذکر داد؟

در صورتی که کودکان کاری اشتباه را مرتکب می شوند اصولا برخی مادران و پدران کنترل خود را از دست داده و بر سر کودک فریاد می زنند.در حالی که این فریاد نه تنها برای کودک آموخته ای در پی ندارد بلکه می توانند احساساتی همچون خشم و ناراحتی را در کودک تداعی کرده و کودک آن ها را در خود سرکوب کند.

والدین نباید شخصیت کودکان خود را زیر سوال برده و با آن ها تند رفتار کنند.بهتر است با ملایمت با کودک  صحبت گردد اگر کودک برخی اوقات حرف شنوی داشته و برخی اوقات خیر با بهره گیری از پاداش مثبت یا منفی بنا بر شخصیت کودک اشتباه کودک را به وی متذکر گردانند.

5پاداش مثبت در برخورد با کودک چه معنایی دارد؟

پاداش مثبت یعنی در صورتی که کودک به تذکرات والدین گوش داده و دیگر اشتباهی را مرتکب نشد پاداشی به کودک داده شود.اگر خوراکی یا اسباب بازی ای را دوست دارد برایش تهیه شده و به او هدیه داده شود.

6پاداش منفی در برخورد با کودک به چه معناست؟

پاداش منفی یعنی در صورتی که کودک به تذکرات والدین خود اهمیت نمی دهد پاداشی از وی سلب شود.فرضا اگر کودک به تماشای تلویزیون علاقه بسیاری دارد و روزی 2 ساعت انیمیشن تماشا می کند به سبب این بی اهمیتی به تذکرات والدین در آن روز نصف زمان همیشه را به تماشای تلویزیون می پردازد.

7تاثیرات جلسات مشاوره خانواده چیست؟

مشاوره خانواده به هر یک از اعضاء کمک می کند به حل تعارضات و اختلافات درون فردی و بین فردی با کمک مشاور مجرب بپردازند و سبک تعاملی موثرتر و بهتری با یکدیگر داشته باشند.

8مهم ترین رکن در مشاوره خانواده چیست؟

مهم ترین مساله رابطه ای است که اعضاء با یکدیگر دارند.در مشاوره خانواده صمیمیت و تعامل خانواده با هم بسیار مهم می باشد زیرا این سبک تعاملی زیربنا و درونمایه احساسات درونی هر یک از اعضاء می باشد و یک خانواده به سبب این احساسات انرژی لازم را برای ارتباطی موثر و مطلوب با یکدیگر صرف می کنند.

9رایج ترین مشکلات در جلسات مشاوره خانواده چیست؟

بی اعتمادی والدین به یکدیگر.بی احترامی و عدم توجه به حریم شخصی یکدیگر.نگرانی های متعدد شغلی.تحصیلی.خانوادگی و..عدم ابراز احساسات به شکلی صحیح وصمیمی.اختلافات متعدد با همسر و فرزندان.عدم هماهنگ سازی برنامه های زندگی زناشویی و محل کار و بسیاری مشکلات دیگر

10آیا در مشاوره خانواده آزمون هم وجود دارد؟

بله.ممکن است در برخی موارد بر حسب نیاز در جلسات مشاوره خانواده از هر یک از اعضاء به صورت جداگانه آزمون های شخصیت همچون آزمون نئو و آزمون ام ام پی آی و..نیز گرفته شود.

توضیحات مشاوره خانواده

منظور از مشاوره خانواده چیست؟

مشاوره خانواده به سبب حفظ روابط یک خانواده و نیز بهبود روابط آن ها بسیار موثر واقع گشته و کمک می کند تمامی اعضای خانواده با وجود طرز فکر و علایق متفاوت به خوبی در کنار یکدیگر زندگی کرده و به یکدیگر عشق بورزند.

همانطور که همه ما می دانیم اصول رفتاری والدین، رکن و شرط اساسی در نحوه ورود فرزندان به اجتماع مخصوصا خانه دومشان یعنی مدرسه می باشد و نیاز است که والدین با کمک های اصولی و تخصصی یک روانشناس و مشاور مجرب در جلسات مشاوره خانواده به یادگیری مهارت های ارتباطی با همسر و فرزندان بپردازند.

از دیگر عناصر و رکن های اساسی در بین اعضای خانواده،صمیمیت و ارتباط سالم و نزدیک این افراد با یکدیگر می باشد،

لذا در “مشاوره خانواده “اصولی تخصصی،کاربردی و موثر بر رفتارها و ارتباطات اعضای خانواده با یکدیگر توسط روانشناس آموزش داده شده و هر یک از اعضاء می آموزند که در هر شرایطی چه نوع شیوه ای از تعامل را با یکدیگر برقرار سازند.

همچنین فرقی نمی کند جلسات مشاوره حضوری است یا تلفنی و یا آنلاین؛ با وجود بهره گیری از تخصص بهترین مشاور خانواده می توان به نتایجی بسیار مطلوب دست یافت.

مشاوره خانواده

مشاور خانواده کیست و چه وظایفی دارد؟

مشاور خانواده کسی است که به صورت تخصصی به درمان و بهبود روابط درون فردی و بین فردی اعضای خانواده با یکدیگر در حیطه های متعددی می پردازد.

از بررسی و بهبود اختلالات روانشناختی هر یک از اعضای خانواده گرفته تا هرگونه مشکلات فردی و جمعی کوچک بین اعضاء.بنابراین والدین می توانند به دکتر متخصص مشاوره خانواده اعتماد نموده و به کمک های تخصصی ایشان اطمینان داشته باشند.

برخی وظایف مشاور خانواده در مرکز درمان مشاوره در تهران

  • مشاوره ازدواج
  • زوج درمانی
  • آموزش والدین به جهت تربیت صحیح فرزندان
  • مشاوره کودک به جهت بررسی مشکلات روانشناختی کودک
  • مشاوره طلاق
  • مشاوره خیانت آقا به خانم و بالعکس
  • مشاوره فردی افسردگی و دیگر مشکلات و دغدغه های افراد
  • و..

✅ مشاور خانواده می تواند به فرزندانی که به سن ازدواج رسیده اند مشاوره ازدواج داده و آن ها را راهنمایی کند.وی می تواند به کاهش مشکلات کوچک و اساسی زن و مرد در رابطه جنسی پرداخته و به سکس تراپی بپردازد زیرا رابطه جنسی با همسر یکی از مهم ترین اصول پایبندی و علاقه جنسی و عاطفی زوجین نسبت به یکدیگر می باشد.

✅ مشاور خانم یا آقا در جلسات مشاوره خانواده در بهترین مرکز مشاوره نیز می کوشد در صورت وجود خیانت در زندگی مشترک به زوجین کمک کند تا بهتر درباره زندگی شان تصمیم گیری کنند.ولیکن بهترین و مجرب ترین مشاور خانواده هرگز به جای مراجعین خود تصمیم نمی گیرد و نظر خود را هرچند درست و منطقی به مراجع خود تحمیل نمی کند.

✅ یک مشاور در جلسات مشاوره خانواده می تواند به زوج درمانی پرداخته و در کاهش تضادهای فکری زوجین و افزایش بهبود مهارت های ارتباطی ایشان کمک های تخصصی خود را پیاده سازد.

✅ مشاور می تواند در تربیت فرزندان نقش موثری داشته و حتی در صورت وجود مشکلات روانشناختی در کودک، مشاور در صورت امکان به بهبود شرایط کودک پرداخته و در صورت نیاز کودک را به روانشناس متخصص کودک نیز ارجاع می دهد.

✅ در صورتی که زن و شوهر بخواهند از یکدیگر جدا شوند مشاور در جلسات مشاوره خانواده نیز با والدین صحبت کرده و به علت این جدایی می پردازد تا در صورت نیاز و رضایت زوجین، مشاور با کمک های تخصصی خود به آفرینش زندگی دوباره زن و شوهر کمک کند.

و دیگر مسائلی مثل:

بی احترامی های زناشویی، بیکاری و خانه نشینی مرد بدون هیچ دلیلی، کمک به افزایش و بهبود روابط عاشقانه زوجین، افسردگی یکی از زوجین و یا هر مشکل روانشناختی دیگری نیز به کمک راهنمایی های تخصصی و اصولی بهترین دکتر متخصص مشاوره خانواده در مرکز مشاوره نیز قابل پیگیری می باشند.

مشاوره خانواده

اهمیت بهره مندی از مرکز مشاوره خانواده در تهران به صورت آنلاین، تلفنی و حضوری

زن و مردی که یک زندگی را تشکیل می دهند مسلما می دانند که نسبت به یکدیگر و فرزندانشان از وظایف و مسئولیت هایی برخوردار هستند که تا پیش از آن با چنین مسئولیت هایی سروکار نداشته اند.

زن و شوهر می دانند که لازمه تربیت صحیح فرزندانشان ریشه یابی مشکلات و دغدغه های ذهنی خویش و رابطه ای مطلوب و خوب با یکدیگر می باشد بنابراین نیازمند بهره مندی از کمک های تخصصی یک مشاور خانواده هستند تا به ایشان کمک کند به خوبی وظایفشان را اِعمال سازند.

زن و شوهر در جلساتی که در مرکز مشاوره خانواده در تهران می آموزند بیش از قبل و بدون هیچ خجالتی به یکدیگر و فرزندانشان عشق بورزند؛ با آن ها همدلی نموده و با یکدیگر رابطه ای محترمانه و در عین حال صمیمی داشته باشند.

هر یک از اعضای خانواده چه خانم چه آقا و چه فرزندان به مسئولیت های خود پرداخته و در مواقع نیاز از دیگر اعضاء کمک گیرد..اعضای خانواده به سبب بهره مندی از جلسات مشاوره خانواده از آگاهی های لازم به جهت چگونگی برخورد با یکدیگر مطلع شده و بهتر می توانند به هنگام شادی ها و ناراحتی های یکدیگر واکنش نشان دهند.

مشاوره خانواده

تعداد جلسات مشاوره خانواده حضوری در مرکز مشاوره تهران

همانطور که اشاره شد در جلسات مشاوره به مسائل گوناگونی پرداخته می شود به همین سبب برای پیشبرد بهتر جلسات درمانی نیز حداقل ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت زمان لازم است تا جلسات هفته ای یک بار طی شوند.

🔔 ولیکن در صورت نیاز و الزام نیز به سبب پیچیدگی بیشتر مشکلات موجود در بین اعضای خانواده مشاور خانواده ۲ الی ۳ جلسه در هفته نیز برای خانواده تعیین می نماید.

لذا به سبب گستردگی بیشتر افکار و مشکلات درون فردی و بین فردی اعضای خانواده ممکن است تعداد جلسات بیش از چندین جلسه شده و تا بیش از زمانی به اندازه یک سال به طول بیانجامد.

دیگر تاثیرات مثبت بهره مندی از مرکز مشاوره خانواده  آنلاین، حضوری و تلفنی در تهران

در صورت پیشبرد جلسات مشاوره خانواده حتی به صورت آنلاین و تلفنی در کنار جلسات حضوری تاثیرات چشمگیری در بین اعضاء پدید می آید که لازم است به برخی از آن ها اشاره شود:

  • روابط بهتر و صمیمی تر اعضای خانواده با یکدیگر
  • سلامت روان و جسم خانواده
  • کاهش تمایل خانم و آقا به جدایی
  • افزایش صمیمیت در بطن خانواده
  • و..

بنابراین به میزان اهمیت مشاوره خانواده چه به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی پی می بریم و در می یابیم که بهره مندی از جلسات مشاوره توسط بهترین مشاور مجرب و توانمند می تواند به بهبود عملکرد والدین و فرزندان در زندگی شخصی و جمعی با یکدیگر کمک نموده و احساسات مطلوب و مثبت تری نیز به آن ها القاء دارد.

هر یک از انواع جلسات مشاوره خانواده بسیار مفید و موثر هستند، چه بسا جلسات مشاوره آنلاین به سبب راحتی و دسترسی بهتر و همچنین صرفه جویی در زمان می تواند گزینه بسیار مناسبی برای بهره مندی از تخصص یک مشاور خانواده مجرب باشد، چه بسا مشاوره تلفنی و حضوری هم به مانند جلسات مشاوره آنلاین مزایای کاربردی خودشان را دارند.

پس به هر طریق ممکن می توان از جلسات مشاوره خانواده استفاده نمود و بهترین تاثیرات را در طی زمان پذیرا بود؛ تنها اقدام است که مهم است..

مشاوره خانواده

آیا نیاز است که حتما به مرکز مشاوره خانواده چه در تهران چه در شهری دیگر مراجعه نمود؟

به نظر چه پاسخی باید به این سوال داد؟

بهتر است کمی درباره آن فکر کنیم؛ آیا اگر خانم یا آقایی زمانی که حالش بسیار بد است و شرایط جسمی خوبی ندارد می گوید بذار خودش خوب می شود؟شاید یکی دو روز درد را تحمل کند اما روز سوم به حتم به دکتر می رود تا به صورت تخصصی او را درمان کند.اگر مشکلی جدی نیز وجود داشته باشد این فرد به نزد دکتر عمومی می رود یا متخصص آن امر؟

اگر فردی بخواهد رشته مورد علاقه خود را به فرض روانشناسی بخواند و اطلاعات جامعی  از آن ندارد این اطلاعات را از کسی که معماری می خواند جویا می شود؟ مسلما خیر..با این اوصاف به نظر توانستیم اهمیت مراجعه به مشاوره خانواده را ذکر کنیم.

لذا برخی به سبب وجود مشکلات روانشناختی خود و همچنین اختلافات و مسائلی دیگر با خانواده شان نه تنها از کمک های بهترین متخصص بهره نگرفته به اصطلاح عمه تراپی می کنند و از زنان دیگر فامیل و دوستان شان نظر می خواهند.

ولیکن باید دانست هیچکس نمی تواند به جای هیچ یک از اعضای خانواده باشد و به جای آن ها تصمیم گیری کند..بنابراین بهتر است از دکتر مشاوره خانواده خانم و آقا با جلسات مشاوره آنلاین، حضوری و تلفنی کمک گرفته و به صورت اصولی به همراه راهنمایی های تخصصی مشاور به بهبود شرایط روحی، روانی خانواده پرداخته شود.

مشاوره خانواده

آیا باید حتما به بهترین مرکز مشاوره خانواده مراجعه نمود تا تاثیرات مثبتی حائز شوند؟

شکی نیست که برای بررسی مسائل روانشناختی مخصوصا روابط اعضاء خانواده حتما باید به نزد بهترین مشاور و مرکز مشاوره چه در تهران چه شهرهای دیگر مراجعه نمود ولیکن می توان با بهره گیری از بهترین مرکز مشاوره خانواده به صورت آنلاین و تلفنی هم به نتایج مفیدی دست یافت.

فرقی در تاثیر جلسات مشاوره به سبب آقا یا خانم بودن مشاور خانواده است؟

مهم ترین اصل در درمان و یا مشاوره نیز تخصص و تجربه می باشد و این تخصص و تجربه هیچ وابستگی ای به دکتر خانم یا آقا ندارد.
مهم معلومات، روش مشاوره و درمان مشاور خانواده و میزان تخصص و تجربه وی می باشد که همچنین راهنمایی های تخصصی مشاور در انتها با کمک ها و همراهی های اعضاء خانواده چه والدین چه فرزندان نیز نتیجه بخش می شوند.

چرا باید از مشاوره خانواده چه به صورت حضوری، چه آنلاین و تلفنی استفاده نمود؟

بهره مندی از راهنمایی های تخصصی مشاوری مجرب و متخصص نیز بسیار در بهبود حال درونی، نوع نگاه بهتر، فعالیت ها و ارتباطات موثرتر و..تاثیرگذار بوده..
و مشاوره اصولی یک مشاور خانواده که در حیطه خود بهترین عملکرد را ایفا می کند می تواند به بهتر زندگی کردن و رشد روحیات و اخلاقیات و توانمندی های افراد و اعضاء خانواده کمک کند.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.