مایندیار
مشاوره قبل از ازدواج

مشاوره قبل از ازدواج

رزرو وقت مشاوره
مشاوره قبل از ازدواج برای زوجینی که قصد دارند پس از شروع زندگی مشترک، بالغانه تر و عاشقانه تر نیز زندگی کنند و به هنگام بروز اختلافات بنا بر اصول تخصصی روانشناسی به حل اختلافات شان بپردازند و از اختلافات شدیدتر جلوگیری به عمل آورند بسیار مفید و موثر می باشد. لذا در عصر امروز بهره مندی از جلسات مشاوره قبل از ازدواج علاوه بر حضور در مرکز مشاوره حضوری به صورت مشاوره آنلاین و تلفنی قابل اجرا بوده و به زوجین کمک می کند تا پس از شناخت کامل یکدیگر نیز بتوانند بهترین تصمیم را برای خود بگیرند.

مشاوره قبل از ازدواج میتواند در موارد زیر به شما کمک کند

شناخت کامل تر و مطمئن تر زوجین از نقاط قوت و ضعف خویششناخت بهتر یکدیگر از خصوصیات و ویژگی های یکدیگرآموزش مهارت های زناشویی به زوجینجلوگیری از اضطراب و استرس پیش از ازدواجرو به رو ساختن حقایق زندگی مشترک به جای رویا پردازی های خیالی به زوجینارزیابی و بررسی تناسب فکری و شخصیتی زوجینبررسی تناسب نظرات والدین درباره امورات مربوط به ازدواج مثل مهریه، جهیزیه و..علت یابی و بررسی زوجینی که با مخالفت خانواده برای ازدواج رو به رو هستندکمک به زوجین برای ابراز علاقه صحیح و درستیادگیری چگونگی برقراری ارتباط با یکدیگر به هنگام بحث و اختلافابراز علاقه صحیح کلامی و جنسی پس از ازدواجنحوه صحیح درک و همدلی بین زوجین

مراحل مشاوره قبل از ازدواج

1شناخت زوجین توسط مشاور

مشاور در ابتدا سعی می کند پس از صحبت با هر دو فرد، با هر یک از آن ها به تنهایی صحبت کند تا شناخت بیشتری از طرز تفکر و سبک زندگی شان به دست آورد.

2بررسی تفاهم ها و تضادهای فکری درباره ازدواج توسط زوجین و والدین

مشاور در جلسات مشاوره قبل از ازدواج اهمیت زیادی به ارزیابی میزان تفاهم و تضادهای فکری زوجین در ازدواج می دهد.به خصوص والدین ایشان. فرضا بسیار مهم است که آیا هر دو طرفین درباره میزان مهریه و دیگر شروط زندگی مشترک رضایت داشته باشند و این مسائل در جلسات مشاوره توسط مشاور بررسی می شوند تا در صورت وجود تضاد فکری و اختلاف به علت یابی و حل این مسئله در صورت امکان پرداخته شود.

3ارزیابی اهداف زوجین از ازدواج با یکدیگر

مشاور در جلسات مشاوره قبل از ازدواج به بررسی اهداف هر یک از زوجین با یکدیگر می پردازد و می سنجد این ازدواج بر پایه در نظر داشتن منطق و دوست داشتن می باشد یا تنها بر اساس احساسات تصمیم گیری شده است.

4برگزاری آزمون های شخصیت

مشاور برای اینکه از سلامت روان هر یک از زوجین اطمینان حاصل کند و نیز زوجین با اطمینان بیشتری از یکدیگر شناخت داشته باشند از این دو آزمون های مرتبط با ازدواج و همچنین شخصیت می گیرد. فرضا به سبب برگزاری آزمون های شخصیت، آزمون هایی مثل MMPI و NEO نیز از زوجین گرفته می شود تا هر یک از ایشان با خودشان هم بهتر و بیشتر آشنا شوند.

5ارزیابی مشکلات روانشناختی زوجین و درمان آن ها

در صورتی که پس از نتایج آزمون مشخص گردد هر یک از زوجین از مشکلاتی مثل افسردگی، وسواس و..نیز رنج می برند مشاور به کاهش این مسائل و بهبود آن ها می پردازد. در صورتی که اگر یک یا هر دو زوج نیازمند معاینه توسط روانپزشک باشند مشاور ایشان را در اولین فرصت در ابتدا به نزد ایشان ارجاع می دهد تا مشکلات شخصیتی و روانشناختی شان حل گردد.

6ارائه آموزش های شروع یک زندگی مشترک خوب با اصول روانشناختی

در صورتی که پس از برگزاری آزمون مشکلی روانشناختی در بین زوجین نبود و یا پس از درمان و کاهش میزان مشکلات موجود نیز مشاور به ارائه آموزش های لازم پیش از شروع زندگی مشترک می پردازد. یک مشاور خوب که فرقی ندارد زن باشد یا مرد نیز به بهترین شکل ممکن در مرکز مشاوره ازدواج به صورت حضوری، آنلاین و یا حتی تلفنی نیز به خوبی می تواند مهارت های لازم بر شروع و پایداری یک زندگی موفق را به زوجین بیان دارد.

سوالات متداول مشاوره قبل از ازدواج

1هدف جلسات مشاوره قبل از ازدواج چیست؟

جلسات مشاوره قبل از ازدواج در راستای کمک به جوانانی که قصد ازدواج باهم را داشته و نیاز به شناخت بیشتری از یکدیگر دارند ایفای نقش کرده و مشاور در این جلسات به بررسی هر گونه مشکل پیش از ازدواج می پردازد.

فرضا مهم ترین مسائلی که بین زوجین رخ می دهد یا اضطراب و استرس ایشان پیش از رسمی شدن ازدواج شان بوده یا مخالفت های والدین.

بنابراین مشاور به صورت حضوری در مرکز مشاوره ازدواج، به صورت آنلاین با تلفن همراه، لپ تاپ و..همچنین مشاوره تلفنی به زوجین کمک می کند تا به علت یابی اضطراب و یا مخالفت والدین پرداخته و این موضوعات و.. را حل کنند.

2آیا زوجینی که با هم دوست بوده اند نیاز به مشاوره قبل از ازدواج دارند؟

بله.فرقی ندارد اشخاص تا چند وقت با یکدیگر دوست و در رابطه بوده اند زیرا واقعیت و بطن زندگی مشترک نیز با روابط دوستانه عاشقانه متفاوت است.

اکثر دختران و پسرانی که چندین سال با یکدیگر در رابطه اند اهمیتی به مشاوره قبل از ازدواج نداده و می گویند که رابطه خوبی دارند و نیازی به مشاور ندارند.

در حالیکه پس از ورود به بطن زندگی مشترک و رو به رو شدن با واقعیت این مقوله از حرف هایشان پشیمان شده و می گویند کاش به نزد مشاور می رفتیم..

لذا بهتر است اذعان داریم می توان پس از ازدواج به جلسات مشاوره ازدواج رفته و در صورت نیاز به حل برخی مشکلات به علت یابی و بررسی آن ها پرداخته شود.

3آیا در مشاوره قبل از ازدواج میزان فاصله سنی مهم است؟

بله.در مشاوره قبل از ازدواج مشاور سن هر یک از زوجین را جویا می شود.

در صورتی که فاصله سنی اشخاص دارای اختلاف بسیاری بود مشاور سعی می دارد با آن ها صحبت کند و به این مسئله با دیدگاه های متعدد و از جوانب متفاوتی نگاه کنند.

مشاور به زوجین یادآور می شود در کنار تفاهم سن عقلی زوجین نیز، سن عددی شان هم برای شروع یک ازدواج موفق لازم و ضروری است.

لذا می توان به سبب اطمینان از میزان تفاهم سن زوجین هم به صورت آنلاین و تلفنی و هم جلسات مشاوره قبل از ازدواج به صورت حضوری به بهترین شکل ممکن اقدام نمود.

4اگر پیش از ازدواج مشکلی بین زوجین باشد می توان از مشاوره قبل از ازدواج بهره مند شد؟

بله.مشاور به صورت تخصصی و کاملا اصولی بر اساس روانشناسی به مشکلات و اختلافات زوجین گوش داده و با بی طرفی و اصول روانشناسی به حل این اختلافات می پردازد.

زوجین می توانند به مشاور اعتماد کنند و هر گونه مشکلی که پیش از ازدواج رسمی با یکدیگر دارند به ایشان گفته و به حل آن بپردازند.

بهتر است اشاره گردد:

حتما نیازی نیست تا زوجین به اختلاف بر بخورند و بعد به مرکز مشاوره قبل از ازدواج مراجعه کنند..

بلکه ایشان قادر هستند برای پیشگیری و جلوگیری از اختلافات احتمالی و یا بهبود روابط شان باهم و دلایل دیگری مثل شناخت کامل یکدیگر و..نیز از جلسات مشاوره قبل از ازدواج به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی بهره مند شوند و به نتایج خوبی دست یابند.

5آیا حتما باید در شرف ازدواج بود تا بتوان به مرکز مشاوره قبل از ازدواج مراجعه نمود؟

خیر.

دختران و پسران جوانی که در رابطه هستند یا حتی تنها بوده و قصد دارند پیش از اقدام به ازدواج از آموزش های تخصصی نیز بهره مند شوند..

به نوعی که بدانند به عنوان یک زن در زندگی مشترک چه وظایفی خواهند داشت و بالعکس..

به عنوان یک مرد چگونه باید رفتار نمود نیز می توانند به صورت حضوری در بهترین مرکز مشاوره یا به صورت آنلاین و تلفنی چه در تهران چه در سایر شهرها از جلسات مشاوره قبل از ازدواج بهره برند.

ولیکن پیشنهاد می گردد تنها به این زمان اکتفا نکرده و به هنگام ازدواج نیز دوباره با شخص مورد نظر در جلسات مشاوره قبل از ازدواج حضور یابند.

6الزامی بر حضور والدین در جلسات مشاوره قبل از ازدواج وجود دارد؟

حضور والدین در جلسات مشاوره قبل از ازدواج با تایید مشاور امکان پذیر می باشد.

زیرا در مواقعی که به سبب نارضایتی یکی از طرفین با ازدواج و یا دیگر مسائل مالی نیز مخالفت هایی در این بین رخ داده باشد مشاور از والدین می خواهد تا در جلسات حضور پیدا کنند.

مشاور با ایشان صحبت کرده و به علت یابی و حل مسئله می پردازد ولی هیچگونه دخالتی بر تصمیم گیری نهایی والدین و زوجین نیز وارد نمی آورد.

7آیا در مشاوره قبل از ازدواج علاقه دو طرفه زوجین مهم است؟

بله.

برخی زوجین با علاقه ای که به یکدیگر داشته اند به نزد مشاور آمده و از جلسات مشاوره قبل ازدواج بهره مند می گردند.

برخی نیز به سبب ازدواج سنتی خود هیچگونه شناختی نسبت به طرف مقابل ندارند و اصلا نمی دانند که آیا او را دوست دارند یا خیر..

لذا لازم است زوجین در طی چندین جلسه آشنایی نسبت به یکدیگر علاقمند شوند اگر این علاقه در آن ها در دوران آشنایی شکل نگرفت بهتر است به ادامه جلسات طولانی مدت آشنایی نپرداخته و با نظرات و راهنمایی های تخصصی مشاور به این آشنایی پایان دهند.

بنابراین علاقه لازمه شروع و پایداری هر رابطه ای می باشد.

8مشاوره قبل از ازدواج اجباری است؟

پاسخ این سوال به نوع عقاید و باورهای افرادی که قصد ازدواج دارند بستگی دارد.

لذا برخی عروسی گرفتن را شرط اصلی ازدواج خود دانسته و برخی به سادگی از آن عبور می کنند..

بنابراین نحوه نگرش زوجین نسبت به آینده زندگی مشترک خود بر تصمیم گیری آیا مشاوره قبل از ازدواج اجباری است یا خیر غالب می گردد.

همانطور که اذعان شد مشاوره قبل از ازدواج به زوجین وسعت دید بهتری نسبت به واقعیات زندگی داده و بسیار بر زندگی موفق و پایدار ایشان موثر است.

نیاز های افراد است که انتخاب هایش را شکل می دهد بنابراین اگر زوجین نیاز به داشتن زندگی موفق و خوب را با پیشگیری و حداقل میزان اختلاف و بحث و  نیز بلد بودن مهارت های ارتباطی با یکدیگر و..دارند با حضور در جلسات مشاوره قبل از ازدواج اهداف خود را عملی می سازند.

9تعداد جلسات مشاوره قبل از ازدواج چند جلسه می باشد؟

نمی توان این تعداد جلسات را به طور  حتم برای تمامی زوجین به یک تعداد معین لحاظ نمود!

زیرا ممکن است برخی به سبب اختلافات والدین، تضادهای فکری و یا به طور کل تنها شناخت بیشتر یکدیگر در جلسات مشاوره قبل از ازدواج حضور یابند.

بنابراین تعداد جلسات معینی برای مشاوره قبل از ازدواج وجود نداشته ولیکن می توان اذعان داشت که به طور کل این جلسات 5 الی 10 جلسه می باشند که متغیر بوده و بنا به هر زوج کمتر یا بیشتر برگزار می گردد.

 

10هزینه جلسات مشاوره قبل از ازدواج چند است؟

میزان هزینه جلسات مشاوره قبل از ازدواج به تعداد جلسات مشاوره بستگی دارد و نمی توان هزینه ای قطعی را از بابت این جلسات عنوان نمود.

ولیکن باید در نظر داشت هزینه هایی که برای جلسات مشاوره فردی، مشاوره خانواده و حتی مشاوره قبل از ازدواج پرداخت می گردد نوعی سرمایه گذاری بر روی نحوه ارتباطات و بهتر شدن آن ها هستند.

پس هر میزان هزینه ای که در قبال حضور در مرکز مشاوره و یا آنلاین و تلفنی پرداخت می گردد نتایج گوهر باری خلق می کند که سرمایه گذاری های پرسودی تلقی می گردند.

توضیحات مشاوره قبل از ازدواج

منظور از مشاوره قبل از ازدواج چیست؟

جلسات مشاوره قبل از ازدواج جلساتی می باشند که به سبب پیشگیری از بروز اختلافات متعدد بین زوجین و والدین ایشان و مسائل دیگری که در ادامه ب آنها اشاره می گردد برگزار می شوند.

مشاوره قبل از ازدواج مسیر پیوند مشترک زوجین با یکدیگر را هموارتر ساخته و به آن ها کمک می کند پس از شروع زندگی مشترک و رو به رو شدن با اختلافات و دعواهای متعدد نیز بتوانند بهترین تصمیم را با در نظر داشتن عقل و احساس در کنار یکدیگر با کمک های تخصصی مشاور بگیرند.

مشاوره قبل از ازدواج

مشاور قبل از ازدواج کیست و چه وظایفی دارد؟

مشاور قبل از ازدواج کسی است که به سبب تخصص لازم در حیطه ازدواج و زوج به صورت کاملا اصولی و موثر از نظر روانشناسی به صورت حضوری در بهترین مرکز مشاوره شهر یا آنلاین و تلفنی به زوجین کمک می کند تا بهترین تصمیم را برای خود در نظر داشته باشند، از بروز اختلافات جلوگیری نموده و به یکدیگر احترام بگذارند.

باید یادآور شد فرقی بین دکتر روانشناس و مشاور خانم یا آقا در جلسات مشاوره قبل از ازدواج وجود نداشته و افراد می توانند چه در تهران چه دیگر شهرها به صورت حضوری و تلفنی و آنلاین نیز از تجربیات ایشان بهره مند شوند.

مشاوره قبل از ازدواج

برخی وظایف مشاور در جلسات مشاوره قبل از ازدواج در مرکز مشاوره تهران و سایر شهرها

⭐️ مشاور نیز در این جلسات بسیار بر قوانین خاص خود در تعیین و اجرایی کردن وظایفش پایبند بوده و با تمام وجود به زوجین کمک می کند تا از نتیجه نهایی جلسات مشاوره قبل از ازدواج رضایت خاطر داشته باشند.

به طور مثال دکتر روانشناس با گرفتن آزمون های شخصیت MMPI و یا NEO نیز کمک می کند زوجین خصوصیات شخصیتی یکدیگر را به خوبی بشناسند و در ارتباط با یکدیگر موثرتر رفتار کنند؛ همچنین بتوانند به برخی از مشکلات روانشناختی خود مثل افسردگی، اضطراب و..نیز پرداخته و با کمک های تخصصی دکتر روانشناس و مشاور به حل این مشکلات بپردازند.

لذا در ادامه به برخی از دیگر کمک های موثر مشاور در مرکز مشاوره حضوری یا آنلاین و تلفنی نیز اشاره می کنیم:

✅  نشان دادن واقعیت زندگی مشترک به زوجین

یک مشاور خوب آقا و خانم نیز در جلسات مشاوره قبل از ازدواج کمک می کند زوجین بدون خیال پردازی و رویا بافی نیز بتوانند در کنار آسانی ها نیز سختی های زندگی مشترک را هم قبول کرده و بپذیرند که نسبت به یکدیگر وظایفی دارند.

✅ بررسی مناسب ترین زمان برای شروع زندگی مشترک

مشاور به زوجین کمک می کند در این مسیر خود را با دیگران مقایسه نکرده و هر زمان که آمادگی شروع رسمی زندگی مشترک شان را به دست آوردند ازدواج کنند.

✅ کمک به زوجین به جهت کنترل هیجانات خویش

مشاور در مشاوره قبل از ازدواج به زوجین کمک می کند اضطراب ها و نگرانی های خود را نسبت به شروع زندگی جدید کاهش دهند و احساسات و هیجانات خود را کنترل کنند.

لذا برخی زوجین از شروع یک زندگی جدید و مستقل نگران بوده و از قبول وظایف متعدد و تازه می هراسند به همین سبب مشاور به ایشان کمک می کند تا نوع نگرش و دیدگاهش را نسبت به شروع زندگی جدید تغییر داده و ترس را مقدم بر تغییر و شروع زندگی جدید و زیبای دیگر نداند.

مشاوره قبل از ازدواج

✅ کمک به زوجین به جهت خود دوستی

گاهی پیش می آید زوجین به جهت از دست ندادن یکدیگر نقش بازی کرده و خود واقعی شان را از طرف مقابل پنهان می دارند و این نیز کاملا برای مشاور در جلسات با صحبت های بیان شده و آزمون های شخصیت مشخص می گردد، در این مواقع مشاور با فرد صحبت می کند و به او کمک می کند همانگونه که هست اظهار وجود کند و خودش را بهترین زن یا مرد جلوه ندهد که در انتها خود نیز ممکن است به این سبب بیشترین آسیب روحی را متحمل شود.

✅ کمک به حل اختلافات و تضادهای فکری زوجین در جلسات مشاوره قبل از ازدواج

در صورتی که زوجین توقعات بسیاری از یکدیگر داشته باشند و دچار تضادهای فکری نیز باشند مشاور به ایشان کمک می کند تا علت و ریشه این اختلافات معین گردیده و با مشارکت زوجین نیز این اختلافات به سبب راهکارهای درمانی دکتر روانشناس و مشاور حل شده و کاهش یابند.

✅ برگزاری جلسات آنلاین و تلفنی  مشاوره قبل از ازدواج توسط مشاور

برخی قصد دارند با شخصی ازدواج کنند که به سبب شغل خود موظف هستند دائم در حال سفرهای کاری باشند و نیز دز این زمان نمی دانند به سبب این سفرها چگونه در جلسات مشاوره قبل از ازدواج در مرکز مشاوره در تهران و هر شهری حضور یابند..

بنابراین دکتر روانشناس و مشاور برای ایشان جلسات مشاوره آنلاین و یا تلفنی را در نظر می گیرند و زوجین خیلی راحت می توانند در هر محلی بنا بر ساعت مشخصی با دکتر روانشناس و مشاور صحبت کرده و به جلسه مشاوره شان بپردازند.

مشاوره قبل از ازدواج

✅ آموزش مهارت های زندگی مشترک

مشاور خانم یا آقا در جلسات مشاوره قبل از ازدواج به زوجین کمک می کند تا مهارت های زندگی مشترک را آموخته و در بطن زندگی با شناخت علایق و سلایق یکدیگر به یکدیگر عشق ورزیده و به هنگام ناراحتی هایی که ممکن است پیش آید بهترین واکنش ها را نشان دهند.

فرضا زمانی که زن از وقت نگذران زیاد با مرد به سبب ساعت کاری زیاد ناراحت است به جای قهر و ناراحتی با راه های موثر دیگر با مرد رفتار نموده و به شیوه درست و منطقی با وی صحبت کند.

یا بالعکس مشاور در مشاوره قبل از ازدواج به زوجین می آموزد که فرضا اگر مرد از اینکه زن تایم زیادی را صرف گذراندن وقت با دوستانش می کند این مسئله را به جای تهدید و زور نیز با صحبت های منطقی و برنامه ریزی های گوناگون به نفع هر دو نیز حل گردانند.

بنابراین بهره گیری از کمک های تخصصی مشاور در جلسات مشاوره قبل از ازدواج نیز بسیار می تواند برای زوجین پیش از شروع زندگی مشترک موثر باشد.

مشاوره قبل از ازدواج اجباری نیست ولیکن حضور در جلسات مرکز مشاوره در تهران یا سایر شهرها یا جلسات آنلاین و تلفنی نیز بسیار می تواند بر نوع نگاه و رفتارهای زوجین کمک کرده و از آنجا که زوجین تجربه ای از زندگی مشترک نداشته اند بتوانند به بهترین شکل ممکن در هر شرایط سخت و آسان با یکدیگر زندگی کرده، همدیگر را رشد دهند و به هم عشق بورزند.

آیا می توان همراه با پارتنر خود در جلسات مشاوره قبل از ازدواج شرکت کرد؟

بله افراد می توانند به همراه پارتنر خود به جهت مشاوره پیش از ازدواج در مراکز مشاوره حضور پیدا کرده یا به صورت آنلاین و تلفنی در این جلسات توسط دکتر روانشناس و مشاور خانم یا آقا شرکت کنند و آگاهی های لازم در رابطه با ارتباط با پارتنر خود را به دست آورند.

جلسات مشاوره قبل از ازدواج چه کمکی به زوجین می کنند؟

مشاوره قبل از ازدواج به زوجین کمک می کند تا حداقل میزان ممکن بروز اختلافات احتمالی را کاهش دهند یا اینکه بتوانند در صورت بروز اختلافات با شناخت خصوصیات شخصیتی یکدیگر و اجرای نکات روانشناسی لازم به جهت تعیین نوع رفتار با همسر به هنگام بحث و کدورت نیز به حل نمودن مشکلات بدون بددهنی، قهر و..بپردازند.
مشاوره قبل از ازدواج کمک می کند تضادهای فکری زوجین به حداقل رسیده و همچنین حریم شخصی هر یک از زوجین پس از زندگی مشترک حفظ گردد و بتوانند عواطف و احساسات خود را به خوبی ابراز دارند.

فواید بهره مندی از مشاوره قبل از ازدواج چیست؟

ارتباطات بهتر و موثرتر زوجین با یکدیگر-احترام و حفظ تعهد و وفاداری-حفظ حریم شخصی یکدیگر-شکل گیری رابطه دوستانه و صمیمانه در عین حال عاشقانه زوجین-ابراز واکنش های درست به هنگام بحث و کدورت-ابراز علاقه صحیح کلامی و جنسی و..

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.